Min lilla syster

Min lilla syster

Stella är precis på väg in i den spännande, men också så skrämmande, tonårstiden. Hennes storasyster Katja är en riktig talang inom konståkning. Stella gör allt för att försöka vara lik sin syster och på så sätt också försöka få lite mer uppmärksamhet av de ganska upptagna föräldrarna. Men Stella upptäcker att det är något som inte stämmer med Katja.

 

Min lilla syster

Stella är precis på väg in i den spännande, men också så skrämmande, tonårstiden. Hennes storasyster Katja är en riktig talang inom konståkning. Stella gör allt för att försöka vara lik sin syster och på så sätt också försöka få lite mer uppmärksamhet av de ganska upptagna föräldrarna. Men Stella upptäcker att det är något som inte stämmer med Katja. När Stella konfronterar Katja tvingas hon in i en härva av utpressning, manipulation och lögner av sin syster. Stella blir rädd att det ska få förödande konsekvenser för familjen om hemligheten uppdagas.

Åk 4-6, 7-9

 

Relaterade resurser

Ylva och draken

Anorexin tog kommandot över Ylva för åtta år sedan. Filmen Ylva och draken handlar om Ylvas väg ut i livet – från hennes försök att som treåring vara till lags och få sina föräldrars uppmärksamhet, till idag, då Ylva långsamt frigör sig och själv tar kommandot över sin framtid.

På liv och död / Thinspiration

Hannah är en 17-årig perfektionist som tränar dans. Hon pressar till det yttersta för att bli den perfekta atleten. Påhejad av sina föräldrar, som också driver Hannahs bror att bli brottningsmästare, pressar sig Hannah till den yttersta gränsen. Av en händelse kommer hon i kontakt med en websida, ”Thinspiration”som uppmuntrar till självsvält för att få en perfekt kropp. Hannah sugs in i en mycket ohälsosam spiral och innan föräldrarna upptäcker vad som håller på att hända med deras barn svävar Hanah mellan liv och död.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljning

Direktkontakt
[email protected]
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00

Kundservice

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00
[email protected]
mediapoolen.se