Min faster i Sarajevo

Zlatans dotter Anja vill veta mer om sina bosniska rötter och vill åka med sin pappa till Sarajevo. Zlatan försöker stoppa henne, men befinner sig plötsligt i en taxi tillsammans med Anja på väg från flygplatsen in mot Sarajevo.

 

Zlatan har inte varit i Bosnien sedan han flydde kriget 1992. Zlatans dotter Anja vill veta mer om sina bosniska rötter och vill åka med sin pappa till Sarajevo. Zlatan försöker stoppa henne, men befinner sig plötsligt i en taxi tillsammans med Anja på väg från flygplatsen in mot Sarajevo. Anja vet inget om Zlatans tidigare liv. Hur ska han kunna berätta för henne? Vill han minnas? Vad kommer hon att förstå?

Relaterade resurser

Europas regioner, del 2: Sydosteuropa

I denna del två om Europas regioner har turen kommit till den del som kallas för Sydosteuropa och behandlar den del av Europa som ligger mellan Svarta havet i öster och Adriatiska havet i väster, Balkanstaterna. I filmen får vi stifta bekantskap med några av Balkanstaterna och deras geografi, ekonomi och klimat. Genom filmen får eleverna en översiktlig kunskap om denna del av världen och större förståelse för denna region och dess invånare. Programmet är indelat i kapitel: – Inledning – Balkan – Västra Balkanhalvön – Klimat – Östra Balkanhalvön

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljning

Direktkontakt
order@mediapoolen.se
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00

Kundservice

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00
info@mediapoolen.se
mediapoolen.se