Din mediecentral

Mediapoolen

Undrar du över vad Mediapoolen erbjuder din kommun, skola, förskola, fritids, vuxenutbildning eller äldreomsorg? Det finns olika vägar att gå och här nedan listar vi några.

 

 

Kolla på våra filmer om Mediapoolens tjänster för skolan, förskolan och äldreomsorg! Går också bra att visa på era arbetsplatsträffar och föräldramöten.

Vill du ha en digital presentation för just din verksamhet, kanske till en arbetsplatsträff eller ett föräldramöte, hoppas vi att du hör av dig till oss.

Planerar ni en kompetensutvecklingsdag, medverkar vi gärna. Hör bara av er!

Kurser om resurser är sidan där korta filmklipp instruerar dig kring teknik och vårt utbud.

Kolla in filmerna som ger dig en rundtur i Mediapoolens utbud.
Förutom film och böcker erbjuder vi många andra klassrumssmarta tjänster och verktyg som förgyller och breddar din undervisning.

Zahra Safaie

För mer information kontakta Zahra Safaie

zahra(a)mediapoolen.se
0500- 44 54 17

Digital kompetens och Skolverket

Skolverkets uppdaterade kursplaner gäller från och med 1 juli 2018. De nya skrivningarna ska bidra till att barn och elever utvecklar förståelse för hur digitaliseringen påverkar individen och samhället. De ska stärka elevernas förmåga att använda och förstå digitala system och tjänster, att förhålla sig till medier och information på ett kritiskt och ansvarsfullt sätt. Det handlar också om att stärka förmågan att lösa problem och omsätta idéer i handling på ett kreativt sätt med hjälp av digitala verktyg. Med kompetensträffar och webbinarium vill Mediapoolen ge inspiration till alla er som jobbar ute på skolorna för att nå dessa mål.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljning

Direktkontakt
order@mediapoolen.se
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00

Kundservice

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00
info@mediapoolen.se
mediapoolen.se