The Grammar Company

Lär dig engelsk grammatik med sköna gänget på Grammatikbolaget! Varje episod tar upp en aspekt av engelsk grammatik i tal, grafik och sång.

I programserien talar man huvudsakligen engelska. Handlingen i korthet: Britt-Inger och Mats ska öppna ett grammatikbolag på Irland, The Grammar Company. Britt-Inger ska sköta kundkontakterna medan Mats ska arbeta med grammatiken på lagret. På Irland tillkommer två engelsktalande medarbetare, Patsy och Jimmy.

Relaterade resurser

Tema Engelsk grammatik & spåkliga strategier

I Digital Pedagogik finns ett kunskapstema om Glosor, oregelbundna verb och “to”, “too” eller “two”? Temat handlar om språkliga strategier, grammatik och om att våga använda engelska i klassrummet. Här finns också förslag på pedagogiska sidor som tränar stavning, grammatik och uttal. 

Talk like a pro

Den fotbollstokiga artisten Frans Jeppsson Wall åker till Storbritannien för att träffa sex svenskar som får leva sin dröm; att vara fotbollsproffs. Frans får hänga med på träning, under match och i deras hemmiljö. Han tar reda på hur det är att leva i ett annat land – hur deras vardag ser ut och vilka utmaningar de möter. 

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This