Ploey - ett vinteräventyr

När den isländska vintern närmar sig är det dags för strandpiparna att flytta söderut. Ploey missar avfärden och blir ensam kvar. Tillsammans med den nyfunna vännen Giron bestämmer han sig för att nå “islandet” – den mytomspunna dal som sägs vara bevarad från kylan. 

 

 

En animerad film med handlingen mitt i de isländska vidderna. När vintern närmar sig och det är dags för fåglarna att flytta söderut, så blir strandpiparen Ploey ensam kvar. Med samlat mod och den majestätiska nyfunna vännen Giron vid sin sida möter de faror och utmaningar i sin färd mot “islandet”, som sägs vara bevarad från snö. Ett filmäventyr för de mindre barnen – eller för alla som gillar animerade äventyr. 

Relaterade resurser

Sagoland

Fantasifullt och filosofiskt för de minsta med de tre filmerna Månulvarna, Roboten och Valen och Sigrid och Natten. Filmerna avhandlar stora känslor och etiska dilemman – sorg och försoning, att osjälviskt rädda djur och natur, utsätta sig för vatten fast man är en robot och att längta bort och kanske hitta hem på kuppen.

Stora stygga räven

Från skaparna av Oscarsnominerade Victor & Josefine kommer en ny rolig och hjärtlig historia för hela familjen. Landsbygden är inte alltid så lugn och fridfull som man kan tro och djuren på den här gården är särskilt underliga: En räv som tar hand om en hel kycklingfamilj, en kanin som spelar stork och en anka som vill vara jultomten.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This