Naturkunskap

Nya lärmoduler på Mediapoolen

Admin, Mediapoolen

10 Maj 2017

Mediapoolens senaste projekt är kompletta lärmoduler i ämnet fysik. Lärmodulerna är framtagna både för läraren och eleverna. Läraren laddar ner en rejäl PDF som innehåller allt från läroplanens centrala innehåll i ämnet till färdiga arbetsblad för eleverna.

Med våra TEMAN och LEKTIONSPLANERINGAR i Digital Pedagogik har vi länge nosat på den här sortens verktyg. Nu går vi hela vägen och skapar kompletta lärmoduler. I den digitala versionen på vår hemsida kan eleverna beta sig igenom färdiga lektionsplaneringar med länkar till filmer, faktatexter, experiment och arbetsblad. Läraren laddar ner den kompletta lärmodulen som en PDF där hen tydligt kan följa hur varje del i det centrala innehållet behandlas genom lärmodulen. Läraren kan såklart istället välja att använda lärmodulen som ett komplement, eller en inspirationskälla för att hitta nytt innehåll till sin egen lektionsplanering.

Två lärmoduler finns i skrivande stund på hemsidan redo att testas av nyfikna pedagoger. Det blir inledningsvis 7 lärmoduler i ämnet fysik för åk. 4-6. Men fler lärmoduler kommer följa.

Elektricitet och magnetism är en av de lärmoduler som finns tillgängliga för testning redan idag.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljning

Direktkontakt
[email protected]
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00

Kundservice

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00
[email protected]
mediapoolen.se