Gräns

Tina jobbar vid tullen och har ett sjätte sinne när det gäller att peka ut smugglare. Det är nästan som om hon kan lukta sig till när någon döljer något. Men när den mystiske Vore kliver av färjan så tvivlar hon för första gången på sin instinkt.

Tina jobbar vid tullen och har ett sjätte sinne när det gäller att peka ut smugglare. Det är nästan som om hon kan lukta sig till när någon döljer något. Men när den mystiske Vore kliver av färjan så tvivlar hon för första gången på sin instinkt. Hon anar att han döljer något, men kan inte sätta fingret på vad. Filmen vann en Guldbagge för Bästa film 2018! Rekommenderas från årskurs 8.

Relaterade resurser

Tema Etik

I Digital Pedagogik finns ett kunskapstema om Etik, etik handlar om de stora frågorna. Vad är rätt och fel? Hur vill jag leva mitt liv? Vad är lycka? Hur ser vi på våra medmänniskor och deras rättigheter? Hur påverkar våra fördomar vårt agerande? 

Skönheten och odjuret

En enstöring till prins har drabbats av en förbannelse som förvandlat honom till ett odjur med ett utseende så fruktansvärt att ingen vågar sig nära honom. Det enda sättet att häva förbannelsen är att hitta någon som kan älska honom för den han är fast vem kan älska ett odjur?

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This