Evas Pysselshow

Evas pysselshow är ett populärt och älskat barnprogram. Eva Funck visar bland annat hur man gör en kanelbullehatt, en spindelkostym, hemliga gömfack, skuggspelsteater och monstermasker. Pyssel som alla kan göra av saker som finns hemma!

Glasstruthattar, robotkatter eller varför inte göra en modellteater? I Evas pysselshow finns massor av idéer på vad man kan tillverka med enkla material som är lätta att få tag på. Man behöver ju inte göra precis som Eva utan låt fantasin och kreativiteten få bestämma, huvudsaken är att det väcker skaparglädje och lust att skapa mer och att ha kul.

Relaterade resurser

Tema Återbruk

I Digital Pedagogik finns ett kunskapstema om Återbruk. Återbruk handlar om att göra om något till någonting nytt. Dina gamla jeans kanske kan bli en snygg kjol eller din slitna luvtröja en snygg keps. Återbruk, återvinning, recycling eller downcycling.

Lär känna konstnären

I den här serien stöter vi på de klassiska mästarna såsom Michelangelo, Da Vinci och Monet. Filmerna behandlar både konstnärernas liv och viktiga verk. 

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This