Digitalpedagogik - Grundkurs

Digital pedagogik

Är du på jakt efter en film om våra årstider eller om hur jorden skapades? Du kanske vill få en överblick över vilka filmer det finns i historia för år 3 ? Eller vill du spara filmen du hittade så att du lätt kommer åt att visa den eller till och med dela ut en länk så dina elever kan se filmen i läxa? Du kanske vill visa en liten del av en längre film men utan att behöva försöka hitta rätt ställe genom att hoppa på tidlinjen? Ta det lugnt-  Digital pedagogik kan göra allt detta och mycket mer. Skrolla ner en bit så får du se!

Skapa konto i Digital pedagogik

Gå till digitalpedagogik.se och klicka sedan på skapa konto i menyraden på den övre delen av sidan. Sedan är det bara att följa instruktionerna.

Eller så kan du kolla på den här korta filmen för att få hjälp.

Klasskonton kan hjälpa dig som har yngre elever utan egna e-postadresser eller som har svårt att hålla koll på lösenord. Se den understa filmen till höger för att få veta mer.

Logga in i Digital pedagogik

För att logga in i digital pedagogik klickar du på knappen ”logga in” i menyraden överst på sidan. Vill du se hur det går till kan du kolla på filmen till höger. Det finns även filmer som visar hur du loggar in med klasskonton och skolfederation. 

Kommuner anslutna till skolfederation:

Essunga, Falköping, Grästorp, Götene, Lidköping, Lysekil, Mark, Munkedal, Orust, Skövde, Sotenäs, Strömstad, Tanum, Tidaholm, Trollhättan, Vara, Kunskapsförbundet(Trollhättan+Vänersborg)

 

Spara som favorit

För att spara något som en favorit klickar du på bokmärkessymbolen och väljer ett lämpligt alternativ. Kolla på filmen till höger för att lära dig mer. 

Använda klippverktyget

Med klippverktyget kan du välja ut delar du vill visa från en film och sedan på ett enkelt sätt dela detta med dina elever eller kollegor. Kolla på filmen till höger för att se hur det fungerar.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-15.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundservice

Tel 0500-44 54 00
Mån-tors 8:00-16.00
Fre 8:00-15:00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This