Digital Pedagogik - Grundkurs

Digital pedagogik

Är du på jakt efter en film om våra årstider eller om hur jorden skapades? Letar du efter en gemensam klassbok? Behöver du inspiration för din lektionsplanering? Eller vill du veta hur man sparar favoritresurserna i mappar och sedan delar ut dem i läxa åt eleverna? Ta det lugnt-  Digital pedagogik kan göra allt detta och mycket mer. Skrolla ner en bit så får du se!

Skapa konto i Digital pedagogik

Gå till Digital Pedagogik och klicka  på skapa konto i menyraden på den övre delen av sidan. Följ instruktionerna.

Eller så kan du kolla på filmerna intill för att få hjälp.

Klasskonton kan hjälpa yngre elever som har svårt att hålla koll på sin e-postadress. Kolla på filmen för mer information.

Logga in i Digital pedagogik

För att logga in i Digital Pedagogik klickar du på knappen ”logga in” i menyraden överst på sidan. Vill du se hur det går till kan du kolla på filmen till höger. Det finns även filmer som visar hur du loggar in med klasskonton och skolfederation.

Kommuner anslutna till skolfederation:

Essunga, Falköping, Grästorp, Götene, Lidköping, Lysekil, Mark, Munkedal, Orust, Skövde, Sotenäs, Strömstad, Tanum, Tidaholm, Trollhättan, Vara, Kunskapsförbundet(Trollhättan+Vänersborg)

 

Spara som favorit

För att spara något som en favorit klickar du på bokmärkessymbolen och väljer ett lämpligt alternativ. Kolla på filmen till höger för att lära dig mer. 

Använda klippverktyget

Med klippverktyget kan du välja ut delar du vill visa från en film och sedan på ett enkelt sätt dela detta med dina elever eller kollegor. Kolla på filmen till höger för att se hur det fungerar.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-15.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundservice

Tel 0500-44 54 00
Mån-tors 8:00-16.00
Fre 8:00-15:00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This