Så här använder du Digital Pedagogik

Användartips för dig och dina elever

Är du på jakt efter en film om våra årstider eller om hur jorden skapades? Letar du efter en gemensam klassbok? Behöver du inspiration för din lektionsplanering? Eller vill du veta hur man sparar favoritresurserna i mappar och sedan delar ut dem i läxa åt eleverna? Ta det lugnt-  Digital Pedagogik kan göra allt detta och mycket mer. Skrolla ner en bit så får du se!

Skapa konto i Digital Pedagogik

Gå till Digital Pedagogik och klicka  på skapa konto i menyraden på den övre delen av sidan. Följ instruktionerna.

Eller så kan du och dina elever kolla på filmen intill för att få hjälp.

 

 

Logga in i Digital pedagogik

LOGGA IN MED VANLIGT KONTO

För att logga in i Digital Pedagogik klickar du på knappen ”logga in” i menyraden överst på sidan. Kolla på filmen om du vill veta mer.

LOGGA IN MED KLASSKONTO

Undrar du hur dina elever gör för att logga in med ett klasskonto? Filmen ovan visar hur ni går till väga.

LOGGA IN MED SKOLFEDERATION

Den här filmen visar hur du loggar in via ditt intranät i Digital Pedagogik om din kommun är ansluten till den möjligheten.

Spara dina favoriter och skapa klipp

För att spara något som en favorit klickar du på bokmärkessymbolen och väljer ett lämpligt alternativ. Kolla på filmen till höger för att lära dig mer. 

Digital Pedagogik- övriga tjänster

Mediearkivet är Nordens största arkiv med redaktionella nyheter och du har tillgång till det genom Digital Pedagogik. Kolla på filmen som visar hur du använder tjänsten.

Visste du att det finns verktyg i Digital Pedagogik som låter dig skapa och generera musik som du kan använda fritt till dina projekt?

Skall du planera veckans lektioner? Behöver du nya idéer? Eller ska du instruera en vikarie vad som skall gås igenom i klassen? Spara tid och låt dig inspireras med våra färdiga lektioner!.

En audiovisuell ordlista som gör språkinlärningen effektiv och utökar ditt ordförråd i de moderna språken. Vocalex ger också utmärkt träning i svenska för SFI och svenska som andraspråk.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljning

Direktkontakt
[email protected]
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00

Kundservice

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00
[email protected]
mediapoolen.se