DIGITAL PEDAGOGIK BLIR MEDIAPOOLENPLAY!

Vi lyfter Digital Pedagogik till nästa nivå! 

Nu har vi lanserat MediapoolenPlay och du kan logga in och bekanta dig med de nya, spännande funktionerna!

www.mediapoolenplay.se

Allt innehåll som finns i Digital Pedagogik är överflyttat till MediapoolenPlay. Plattformarna kommer ligga parallellt fram till 7 januari, sedan upphör Digital Pedagogik. Passa på att logga in redan nu så är du klar för start när vårterminen drar igång!

 

 

Se en film om vad du kan göra i MediapoolenPlay

Några av nyheterna:

 

 

Quizverktyg med återkoppling
Till våra utbildningsfilmer finns nya quiz där eleverna kan göra en snabb diagnos för att se vad de har lärt sig. Efter quizet får eleverna facit till sina svar med länkar direkt till filmklipp eller andra resurser som erbjuder repetition och en fördjupad förklaring av svaren.

Mer kompetensutveckling
I MediapoolenPlay hittar du ett nytt kursflöde som ständigt fylls på med inspirerande, kompetenshöjande innehåll. Här hittar du bland annat våra Digitala kvartar inom IKT och MIK, de bästa föreläsningarna från UR, webbinarier, föreläsningar och kurser från företag och institutioner. Tidsbrist och ekonomiska utmaningar ska inte hindra kompetensutvecklingen i våra kommuner.

LGR22
För oss är det viktigt att göra ditt jobb enklare! I MediapoolenPlay kommer du kunna söka och filtrera fram resurser som är direktmatchade mot LGR22. Nu blir det ännu enklare att sortera ditt urval ner på centralt innehåll.

Smartare rekommendationer
I MediapoolenPlay ges du möjlighet att välja de årskurser och ämnen du jobbar med. Därefter ger systemet dig riktade förslag på resurser att använda i undervisningen.

Inloggning
Fler och bättre SSO:er ger ökade möjligheter till förenklad inloggning.

SSO-inloggning

Många kommuner är klara med integrationen, men inte alla. Så snart som din kommun är klar med integrationen kan du använda din SSO-inloggning. Vid osäkerhet kontakta IT i din kommun.

Vad innebär det för dig som användare?

Dina användaruppgifter och inloggningsuppgifter flyttas över till det nya systemet så att du kan logga in som vanligt. Dina favoriter följer också med liksom eventuella klasskonton som du har skapat.

MediapoolenPlay har en modern och stilren design som är användarvänlig och lätt att känna sig hemma i.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad: