Brillebjörn

Brillebjörn är en favoritnalle som kan trolla. Brillebjörn hjälper barn att klara av saker i vardagen som känns svåra. Med hjälp av fantasi, kreativitet – och lite magi – övervinner barnen alla hinder.

Nu kommer Brillebjörn, den lilla björnen med de briljanta lösningarna. Det finns mycket som kan hända i vardagen och då är det bra att ha en  vän som kan ta en ur situationen på bästa sätt. Speciellt en liten björn med magiska krafter – lite fantasimagi. Följ med Brillebjörn på äventyr som fjärilsjakt, kurragömma, till doktorn, cykeltur eller drakjakt m.m.

Relaterade resurser

Tema Normer och värden

I Digital Pedagogik finns ett kunskapstema om normer och värderingar. Vad är rätt och vad är fel? Vad är sanning? Vad kännetecknar en bra kompis? Varför är vissa kompisar så bråkiga? Många stora och aktuella frågor ryms inom temat Normer och värden.

Tripp, Trapp, Träd

Pedagogisk tv-serie för barn som går i förskolan. Pedagogisk ambition med programmen: öka begreppsförståelse, verka språkstärkande, stimulera lusten att utforska, uppmuntra delaktighet och samarbete, spegling, identifikation, litteraturintroduktion.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This