Tripp Trapp Träd

Pedagogiskt magasin för förskolan. Tema: uppfinningar. Pedagogisk ambition: öka begreppsförståelse, verka språkstärkande, stimulera lusten att utforska, uppmuntra delaktighet och samarbete, spegling, identifikation, litteraturintroduktion. Till serien finns även en app för surfplattor som väcker barnens nyfikenhet till en lärande lek. Säsong 4.

Fjärde säsongen av Tripp Trapp Träd är här! Träffa ekollonen Tripp och Trapp som alltid hittar på något bus eller äventyr. Värmländske skelettet Ben Rangel nere under ekens rötter hittar på uppfinningar denna säsongen. Den tjuvaktiga Råtta som snor åt sig ost från Ugglan. I varje avsnitt blir det naturligtvis även bio och en godnattsaga läst av Reine Brynolfsson.  Glöm inte att lyssna på radioprogrammen också och ladda ned Tripp Trapp Träds app. Information om appen finns här https://www.ur.se/tripp-trapp-trad  

Relaterade resurser

Tema - Berätta en saga!

I Digital Pedagogik finns ett tema om högläsning och hur det utvecklar barnens ordförråd och förståelse för hur ord är uppbyggda. Barnen får genom högläsningen besöka platser, träffa varelser och vara med om fantastiska äventyr långt bortom den fysiska värld de lever i.

Tripp Trapp Träd säsong 3

Ekollonen Tripp och Trapp bor i Träd. Tripp är liten och Trapp är stor men störst är Träd. Varje morgon ramlar Tripp och Trapp ner från Träd för att vara med om äventyr. På utflykten ställs Tripp och Trapp inför utmaningar och får träffa oväntade invånare som bor i Träd.  Säsong 3.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This