Utnyttja din smarta teknik

Tre olika sätt att använda din Smartboard

Johan som jobbat med Smartboard i snart tio år ger dig tips på tre olika sätt att arbeta med din Smartboard/Smartskärm. Importera och arbeta med stenciler, skapa din egen sorteringsövning och jobba tillsammans med alla elever samtidigt med Shout it out.

Datum: 21 april

Tid: 15.00 – 16.00

Målgrupp:   Pedagoger i årskurs F-6

Plats: Zoom (möteslänk mailas ut)

Anmäl dig till johan(a)mediapoolen.se

OBS! Anmälan stängs 25 januari.* För Mediapoolens avtalskunder

Föreläsare

Johan Nyberg

Johan är pedagog och arbetar med kurser och våra digitala tjänster. Han är en mångsysslare och är särskilt intresserad av 3D-skrivare och annan ny teknik i skolvärlden. Han stöttar även försäljningen inom Sjuhärad.

Digital kompetens och Skolverket

Skolverkets uppdaterade kursplaner gäller från och med 1 juli 2018. De nya skrivningarna ska bidra till att barn och elever utvecklar förståelse för hur digitaliseringen påverkar individen och samhället. De ska stärka elevernas förmåga att använda och förstå digitala system och tjänster, att förhålla sig till medier och information på ett kritiskt och ansvarsfullt sätt. Det handlar också om att stärka förmågan att lösa problem och omsätta idéer i handling på ett kreativt sätt med hjälp av digitala verktyg. Med kompetensträffar och webbinarium vill Mediapoolen ge inspiration till alla er som jobbar ute på skolorna för att nå dessa mål.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-15.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-tors 8:00-16.00
Fre 8:00-15:00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This