Trädgårdens hemliga djurliv

I alla trädgårdar bor det tusentals varelser. Varje dag utspelar sig hundratals små dramer där, och vi får följa med in i en trädgård och uppleva dess ekosystem.

I alla trädgårdar bor det tusentals varelser. Varje dag utspelar sig hundratals små dramer där, och vi får följa med in i en trädgård och uppleva dess ekosystem – ett system som ständigt förändras i händerna på trädgårdsmästaren och naturens rytm. Dag som natt, vinter som sommar, söker insekter, fåglar, däggdjur, reptiler och amfibier sin tillflykt till trädgården för att äta, jaga och fortplanta sig. Överallt frodas livskraften! 

Relaterade resurser

Ekosystem

I Digital Pedagogik finns ett kunskapstema om Ekosystem. Detta tema tar en närmare titt på hur ekosystemen runt omkring i världen fungerar och hur djur samspelar med varandra. Vi får kännedom om hur viktigt det är att värna om vår miljö. 

Vi lär oss om : Ekologi

I den här filmen går vi igenom ekologins grunder. Vi lär oss om ekosystem och begrepp som biotop, habitat och näringsväv. Vi undersöker också vad ett ekosystem består av samt vad biotiska och abiotiska faktorer är för något.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This