Tjänster för hela kommunen

Utbildningssektorn

Vi erbjuder en av landets största mediekataloger med pedagogiska filmer och radioprogram. Därtill har vi språkverktyg, program och upphovsfri musik för digitalt skapande, språkprogram och mycket mer.

Vid sidan om det pedagogiska innehållet har vi också kompetensutveckling och teknikförsäljning som utgår från utbildningssektorns behov.

Äldreomsorg

Vi vill se en meningsfull och aktiv äldreomsorg, där minnen och sinnen inspireras genom kultur, samtal och underhållning.

Genom vår Seniorportal erbjuder vi strömmande film, quiz, korsord och annat stimulerande innehåll som fokuserar främst på gammalt och retro. Våra äldsta minnen om första bilen, tidiga skolåren eller dans i parken är dem vi bär med oss längst och skapar fantastiska samtal.

Vi erbjuder även kompetensutveckling och teknik för äldreomsorg.

Hela kommunen

Även om våra plattformar är särskilt inriktade på skola, förskola och äldreomsorg så finns vi till för hela kommunen.

Vi samarbetar i olika projekt så som KLUB med Skaraborgskommunerna, vi erbjuder tekniklösningar till samtliga förvaltningar inom kommunen och samarbetar ofta med biblioteken i kommunerna.

Teknik

Tekniken utvecklas i ett rasande tempo. Vi testar det mesta av det nya för att kunna rådgiva våra kunder vid teknikinköp. Vi tar det fulla ansvaret vid reklamationer och erbjuder kurser och inspirationsdagar kring tekniken. Tekniken skall vara en hjälp, inte ett hinder.

Vi säljer teknik till hela kommunen, färdigupphandlat och testat. Dessutom har vi egna montörer som säkerställer att tekniken fungerar som det var tänkt i era lokaler.

En film om Mediapoolens uppdrag

 

Försäljning

Direktkontakt
[email protected]
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00

Postadress

Kylarvägen 7
541 34 Skövde