Vi visar teknik för moderna klassrum

Boka din plats till Teknikdagarna 2017 idag!

MEDIAPOOLENS TEKNIKDAGAR

Till hösten är vi tillbaka med nya och spännande inspirationsträffar. Teknikdagarna blir mer renodlade och kommer verkligen att fokusera på tekniken. Men de kommer fortfarande att passa både tekniknördar och den som tycker att projektorer, robotar och datorer har ett eget liv och tycks älska att motarbeta dig. Här är några av våra fokusområden 2017:

VI SES I OKTOBER

SKÖVDE 24:e, BORÅS 25:e UDDEVALLA 26:e

Ny läroplan

Programmering blir nu inskrivet i läroplanen på bred front. Vi visar hur du arbetar med bl.a. robotar, Microbits, Scratch och Hour of Code.

Smart & trådlöst

Smarta tryckkänsliga skärmar och trådlös delning. Vi demonstrerar hur ett modernt klassrum kan fungera.

Mässerbjudande

Besökare på mässan kommer att få fina mässerbjudanden på bland annat BBC Micro:bit starter kit och Sphero 2.0 robot.

Vi finns för dig!

Våra produkter är upphandlade enligt LOU och säljs endast till verksamheter i våra ägarkommuner. Vi erbjuder utvalda och provade produkter med hög service och support.

Go'fika

Självklart bjuder vi på kaffe, kakor och frukt. Hela dagen är kostnadsfri men kräver föranmälan. Vi ber er därför att anmäla er i god tid.

Hitta hit

Adress till våra olika kontor och kontaktuppgifter till oss som arbetar på de olika kontoren finns under rubriken personal i menyn.

Boka din plats till Teknikdagarna 2017 idag!

ÖPPET HUR MELLAN 10-17:00

Fullständigt program kommer snart. Några av de externa utställarna kommer att vara:

Sveriges mest sålda touchskärm – Clevertouch. Med fria programvaror som medföljer och en perfekt bild skapar du lektioner som når eleverna på ett helt nytt sätt.

Netboard portable – välj den interaktiva yta som passar dig bäst. Golvet, bordet eller väggen. Denna projektorlösning passar perfekt i förskolan eller där man vill jobba flexibelt.

SMART Learning Suite är den nya programvaran från SMART. Den kombinerar på ett nytt sätt lektionsskapande, utvärdering och samarbete i ett enda mjukvarupaket. Vi hjälper dig uppgradera dina gamla licenser till SMART Board.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
order@mediapoolen.se
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
info@mediapoolen.se
mediapoolen.se

Share This