TÄNK TILL SNACKAR STRESS

Tio avsnitt och tio ämnen som är kopplade till stress hos unga. Kärlek, skönhetsideal, sociala medier och ångest är några ämnen som diskuteras av programledarna Tora och Hampus, tillsammans med gäster som delar med sig av egna erfarenheter.

 

Tio avsnitt och tio ämnen som är kopplade till stress hos unga. Kärlek, skönhetsideal, sociala medier och ångest är några ämnen som diskuteras av programledarna Tora och Hampus, tillsammans med gäster som delar med sig av egna erfarenheter. Den kända Youtubern Therese Lindgren berättar om hur det är att leva med panikångest och hur KBT hjälpt henne. Om ämnet kärlek får vi exempelvis lära oss att när vi blir dumpade, så påverkar det i stor utsträckning hjärnan på samma sätt som om vi blivit slagna. Henrik Thorsson berättar om sin kärlek och hur det är när man inte vågar berätta om sina känslor för den man tycker om.

Programledarna Tora och Hampus är själva unga och berättar öppet om sina egna erfarenheter om seriens olika ämnen. Till exempel skamkänslor kring att ha ångest som borde gå att prata om lika gärna som att man har feber – eller smärtan av att bli dumpad och tips för hur man kommer över någon.  Seriösa, engagerade och med en del humor hjälper de till att sticka hål på demoner, och ta hand om oss själva.

Relaterade resurser

Tema Kropp och hälsa

Välj bland filmer, serier och faktaklipp om ämnet Kropp och hälsa. Här finns något för alla åldrar.

Positiv livsstil

Positiv livsstil är en serie i fem delar, som på ett balanserat och trovärdigt sätt tar upp viktiga frågor om ungdomars livsstil och hälsa.

 

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This