Still Alice

Still Alice handlar om Alice Howland som är professor på Columbia University och på höjden av sin karriär, när hon plötsligt märker att minnet börjar svikta. Hon diagnosticeras med ett tidigt stadium av Alzheimers sjukdom. Vi får se hur Alice försöker behålla sin livsstil och leva i nuet trots att hennes personlighet långsamt försvinner i takt med att sjukdomen stegras. Stjärnspäckat drama med bla. Julianne Moore, Kristen Stewart, Kate Bosworth och Alec Baldwin i rollerna.

Alice Howland är lyckligt gift med tre vuxna barn. Hon är en hyllad Columbia-professor på höjden av sin karriär när hon plötsligt märker en glömska som sakta kryper sig på henne. I takt med att hennes minne börjar svika får hon en förödande diagnos: tidigt stadium av Alzheimers sjukdom. Som den oberoende kvinna hon är kämpar Alice med att behålla sin livsstil och leva i nuet, trots att hennes personliga jag långsamt skalas bort.

Relaterade resurser

Resan till Florida

Han må vara över åttio nu, men Claude Lherminier är fortfarande lika bestämd som han någonsin varit. Även om han blir glömskare och mer förvirrad för varje dag som går. Trots detta vägrar han envist gå med på att något skulle vara fel med honom. Hans dotter Carol kämpar varje dag med att se till att han inte lämnas ensam, något Claude med stor uppfinningsrikedom försöker uppnå. Och en dag bestämmer han sig för att helt sonika ta planet till Florida.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This