Steve Jobs

Historien om visionären Steve Jobs och Apple börjar i ett förortsgarage 1976 när han tillsammans med kollegan Steve Wozniak börjar tillverka och sälja datorn Apple I. 2011 avled Jobs efter en långdragen kamp mot cancer. Samma år omsatte datorföretaget 300 miljarder dollar. Jobs har gjort ett stort avtryck i datorhistorian.

 

Historien om visionären Steve Jobs och Apple börjar i ett förortsgarage 1976 när han tillsammans med kollegan Steve Wozniak börjar tillverka och sälja datorn Apple I. Jobs befann sig med ena foten i programmeringsvärlden och den andra i hippievärlden och buddismen. 2011 avled Jobs efter en långdragen kamp mot cancer. Samma år omsatte datorföretaget 300 miljarder dollar. Jobs har gjort ett stort avtryck i datorhistorian.

Relaterade resurser

Programmering i teknik 4-6

Läroplanen är reviderad och det är dags att börja programmera med eleverna. I Digital Pedagogik finns kunskapstema om programmering. Börja med analog programmering, stegvisa instruktioner och “Programmera mera 2.0”, och fortsätt med resurser som Code och Scratch.

Vi förklarar digitala begrepp

UR förklarar digitala begrepp. Tjugo korta filmer som förhoppningsvis stärker den digitala kompetensen. Det handlar om allt från hur internet fungerar till vad en algoritm är.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This