Shrink- fallet doktor Carter

Han tar hand om Hollywoods kändisar varje dag. Men när stjärnpsykologen Henry själv rasar ihop och helst vänder sig till en haschlangare för hjälp så kan man fundera på om det är han själv som borde ligga i terapisoffan! Med bla Kevin Spacey och Robin Williams!

 

Shrink- fallet Doktor Carter

Dr Henry Carter är Hollywoods mest anlitade terapeut. Avtrubbade filmstjärnor, egocentriska sexmissbrukare och neurotiska manusförfattare trängs på patientlistan. Efter sin frus död har Carter slutat tro på sina egna metoder och ägnar all sin tid åt illegala substanser. En dag åtar han sig ett annorlunda fall pro bono, en ung kvinna vars historia väcker nytt liv i honom. Men om han inte kan reda ut sin egen soppa, hur ska han då kunna hjälpa andra? Färgstarkt karaktärsdrama med Kevin Spacey, Robin Williams och Jack Huston i huvudrollerna!

Relaterade resurser

Psykisk ohälsa

Hur den fysiska och psykiska hälsan påverkas av sömn, kost, motion, sociala relationer och beroendeframkallande medel.

Hope Springs

Kay och Arnold är ett gift par vars äktenskap sjunger på sista versen, enligt Kay. När hon hör talas om en ryktbar äktenskapsrådgivare, med lite annorlunda metoder, i den lilla staden Hope Springs fantiserar hon direkt om en nystart. 

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This