Roboten Doc

Doc är en enkel men kompetent robot som kan prata och ge instruktioner själv. Den kommer dessutom med två banor i form att ett stort dubbelsidigt pussel. Perfekt som alternativ eller komplement till Beebot och Bluebot. 

Doc

Doc har tre olika funktioner: utbildning, spel och fri. Utbildning och spel är kopplade till den stora medföljande pusselmattan och med fri kan du köra precis som du vill själv. Använder du utbildning eller spel är Doc smart nog att hålla koll på hur du kör och säger till om du kört rätt eller fel. Bra för dig som pedagog som behöver kunna låta eleverna klara sig själva en liten stund. 

Om Doc

Med utbildningsläget får du tre på varandra följande uppdrag där du ska köra till olika ställen på banan. Doc talar om vad du ska göra och vart du ska köra. 

Med spelläget får du själv välja ett uppdrag. Du ska köra och hämta något t.ex ett vykort och sedan leverera detta till posten. Men se upp på banan finns det häckar och koner som man inte får köra på. 

I det fria läget får du köra precis som du själv vill. Kanske har du byggt en egen bana med kakelplattor eller kaplastavar eller så har du en matta från Beebot/Bluebot som du vill använda.   

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljning

Direktkontakt
[email protected]
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00

Kundservice

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00
[email protected]
mediapoolen.se