Malberts melodier

Musikarkiv

Färdiga stycken och loopar

Här finns närmare 400 musikstycken av en mängd olika stilar och karaktärer. Somliga stycken är loopbara och du kan yxa till ett stycke av önskad längd. Sajten innehåller även material och tips för att skapa egen musik utifrån halvfabrikat.

Testa själv!

Testa själv hur enkelt det är att använda tjänsten i Digital Pedagogik.

Så fungerar tjänsten

Musik för olika behov

På Malberts melodier finns musik i många stilar och karaktärer. Det går att söka på musik genom att använda olika filter, exempelvis pop/rock eller lugn. Vissa stycken är loopbara och kan laddas ned i varierade låtlängder. Dessutom kan du ladda ned hela album med tematiskt samlad musik.

Skapa egen musik

För den som själv vill vara delaktig i skapandeprocessen finns nedladdningsbara loopsamlingar, musikpussel. Looparna inom en samling kan arrangeras i valfritt musikprogram och eftersom ljuden är gjorda för att klinga bra tillsammans kommer resultatet att låta bra även om man inte arbetat så mycket med musikprogram tidigare.

Fri och gratis musik

Musiken på sajten Malberts melodier är fri att använda i icke-kommersiella sammanhang. Du kan exempelvis använda musiken till film, teater, dans eller spelskapande. Nedladdningen är gratis och kräver inget konto.

Har du frågor om våra andra tjänster?

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Det vill säga att vi garanterar resurser som är utvalda och kvalitetssäkrade,
presenterat på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
order(a)mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-tor 8:00-16.00
Fre 8:00-15.00

Postadress

Gustav Adolfs gata 36
541 45 Skövde