Förstärk ditt klassrum med SMART Board

Trollbind eleverna med din SMART Board

Med en SMART Board i klassrummet kan du ta dina lektioner till nya höjder genom att förstärka dina genomgångar med bild och ljud och skapa interaktion med klassen både vid tavlan och via elevers mobiler, paddor eller datorer.

SMART Board är en interaktiv skrivtavla/projektor och via den kan du styra programmet Notebook som är ett digitalt verktyg som kan förändra din undervisning. I Notebook kan du skriva som på en vanlig whiteboard men med möjligheten att spara och sedan öppna när du behöver. Därifrån är möjligheterna nästan oändliga. Förutom att förstärka med bilder, animationer och olika pennor etc. så finns det inbyggda mallar för interaktiva övningar så att du snabbt och lätt kan skapa en sorteringsövning eller lucktext. Här finns även en inbyggd responsfunktion så eleverna kan skicka in svar från en mobil, padda eller dator och få upp dom direkt på SMART Boarden med eller utan avsändare.

Kursen vänder sig både till lärare och förskolelärare och skräddarsys efter era behov och önskemål. Max antal på kursen är 16 deltagare och optimala förhållanden är 4 pedagoger per SMART Board.

Camilla Timén

Pedagog
Camilla är ute bland våra kunder och har information om hur de kan använda sig av Digital Pedagogik i sin verksamhet. Hon är också delaktig i skapandeprojekt såsom film, animation.

Johan Nyberg

Pedagog
Johan är pedagog och arbetar med kurser och våra digitala tjänster. Han är en mångsysslare och är särskilt intresserad av 3D-skrivare och annan ny teknik i skolvärlden. Han är dessutom ambassadör för utbildningsradion (UR).

Ny SMART Board

Vår försäljningsavdelning är mycket kunniga när det gäller SMART Boards. Hör av dig till dem för snabbt svar på tekniska frågor eller om ni behöver köpa en till klassrummet.

Till försäljningen

Kontakta vår programansvarig för kursanmälan

2 + 5 =

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Det vill säga att vi garanterar resurser som är utvalda och kvalitetssäkrade,
presenterat på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
order(a)mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
info(a)mediapoolen.se

 

Postadress

Box 305
541 27 Skövde