Förstärk ditt klassrum med SMART Board

Trollbind eleverna med din SMART Board

Med en SMART Board i klassrummet kan du ta dina lektioner till nya höjder genom att förstärka dina genomgångar med bild och ljud och skapa interaktion med klassen både vid tavlan och via elevers mobiler, paddor eller datorer.

SMART Board är en interaktiv skrivtavla/projektor och via den kan du styra programmet Notebook som är ett digitalt verktyg som kan förändra din undervisning. I Notebook kan du skriva som på en vanlig whiteboard men med möjligheten att spara och sedan öppna när du behöver. Därifrån är möjligheterna nästan oändliga. Förutom att förstärka med bilder, animationer och olika pennor etc. så finns det inbyggda mallar för interaktiva övningar så att du snabbt och lätt kan skapa en sorteringsövning eller lucktext. Här finns även en inbyggd responsfunktion så eleverna kan skicka in svar från en mobil, padda eller dator och få upp dom direkt på SMART Boarden med eller utan avsändare.

Kursen vänder sig både till lärare och förskolelärare och skräddarsys efter era behov och önskemål. Max antal på kursen är 16 deltagare och optimala förhållanden är 4 pedagoger per SMART Board.

Pris

Kursens utformning och omfattning styrs av dina önskemål och kurspriset beräknas på antal timmar enligt följande tabell

  • 1 timma 2000 kr
  • 2 timmar 3700 kr
  • 3 timmar 5000 kr
  • 4 timmar eller mer 1600 kr/timme

Kontakt

För bokning och information, kontakta Zahra Safaie på tel 0500-44 54 17 eller via mail zahra(a)mediapoolen.se

LÄR DIG GRUNDERNA

Vår pedagog Jonny har gjort tre korta filmer som går igenom det absoluta grunderna för SMART-Boarden. Använd dem gärna fristående eller som introduktion för lärargruppen innan en kurs.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Det vill säga att vi garanterar resurser som är utvalda och kvalitetssäkrade,
presenterat på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
order(a)mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
info(a)mediapoolen.se

Postadress

Gustav Adolfs gata 36
541 45 Skövde