Filma med iPad

Filma, klipp och titta med samma verktyg

iPaden är en fantastisk multimaskin som låter dig filma, animera, redigera och visa dina verk, allt i en och samma produkt. Vi kan erbjuda ett varierat kursutbud med iPaden som enda verktyg för dig som vill arbeta med filmen som medium. Beroende på omfattning syr vi ihop en kurs som innehåller bl.a. teori, metod och praktik inom manusskrivning, berättarteknik, bildmanus, filmning och redigering m.m. Ni filmar antingen med egna iPads eller lånar av oss.

Att arbeta med rörliga bilder är inte bara ett fantastiskt verktyg för att uttrycka kreativitet och förmedla berättelser. En god förståelse för teorin bakom bildberättande stärker även elevernas möjlighet att kritiskt förhålla sig till budskap som de möter i sin vardag genom t.ex. TV, YouTube och film.

Kursen vänder sig både till grupper av lärare eller elever och innehållet anpassas efter önskemål.

Johan Nyberg

Pedagog
Johan är pedagog och arbetar med kurser och våra digitala tjänster. Han är en mångsysslare och är särskilt intresserad av 3D-skrivare och annan ny teknik i skolvärlden. Han är dessutom ambassadör för utbildningsradion (UR).

Andreas Johansson

Pedagog
När Andreas inte arbetar med marknadsföringen på Mediapoolen så håller han kurser i hur man berättar med rörliga bilder. Han har en bakgrund som frilansande filmskapare och vill gärna höja kunskapen om både praktiskt hantverk kring film men också vilka bilder som gör en fängslande berättelse. Även Andreas är ambassadör för utbildningsradion (UR).

Kontakta vår programansvarig för kursanmälan

14 + 6 =

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Det vill säga att vi garanterar resurser som är utvalda och kvalitetssäkrade,
presenterat på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
order(a)mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Vardagar 8.00-11.50, 12.30-15.30
info(a)mediapoolen.se

Leveransadress

Mediapoolen Västra Götaland AB
Box 305
541 27 SKÖVDE