eSpråk

Interaktiv språkinlärning

Ett verktyg för de moderna språken & svenska

Med NewsTicker, iCatcher och HitTicker övar du dina språkkunskaper på ett spännande sätt. Arkivet omfattar tusentals NewsTicker-artiklar, hundratals iCatcher-filmer och HitTicker-låtar på engelska, spanska, franska, tyska och svenska. eSpråk är en tilläggstjänst från EMS.

GRATIS TESTKONTO

EMS erbjuder Mediapoolens kunder en chans testa tjänsten eSpråk innan man ingår avtal.

Skicka mejl till EMS via knappen nedan och märk brevets ämne med Testkonto Mediapoolen. Ange därefter Namn, skola, kommun, mejl och telefonnummer. Så skickar EMS ett testkonto till er.

Så fungerar tjänsten

Lokalt producerade nyhetsartiklar

Innehållet i nyhetsartiklarna är lokalt producerat i respektive land. D.v.s. att nyheter på spanska just handlar om saker som händer i den spansktalande världen.

g

Olika svårighetsgrader

För varje språk finns nyheterna på tre olika svårighetsgrader: lätt, medel och svår. Det gör att språkträningen är anpassad efter varje elevs förutsättningar.

I

Filmer och musik

eSpråk innehåller hundratals filmer på de olika språken och nya produceras regelbundet. Och om inte det får eleverna att vakna på lektionen kan ni istället sjunga kareoke på språklektionen. 

Påbörja tjänsten när du vill

eSpråk är fyllt av spännande verktyg att väcka språklusten i klassrummet med. Du kan starta ditt konto när som helst. Du är inte beroende av skolans terminssystem.

Tjänsten eSpråk beställs per språk, där samtliga elever som studerar det aktuella språket inom skolans verksamhetsområde täcks av abonnemanget. För närvarande producerar EMS innehåll på engelska, spanska, franska, tyska och svenska. eSpråk säljs som skolabonnemang om 12 månader, där lärare och elever automatiskt får tillgång till tjänsterna efter det att inloggning skett genom skolans nätverk första gången. Eleverna når tjänsterna utanför skolans nätverk i upp till 30 dagar efter det att de använts med egna datorn/läsplattan/mobilen i skolan. Efter det måste tjänsterna användas via skolans nätverk igen, för att erhålla ytterligare 30 dagar. Här kan du teckna abonnemang för din skola.

Kostnaden för ett skolabonnemang uppgår till 17 kronor per elev och beräknas på det totala antalet elever som studerar det aktuella språket inom skolans verksamhetsområde. Priset gäller för 12 månader.

Samtliga rättigheter tillhör EMS. Se fullständiga villkor här.

Här hittar du kontaktuppgifterna till EMS.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Det vill säga att vi garanterar resurser som är utvalda och kvalitetssäkrade,
presenterat på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
order(a)mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
info(a)mediapoolen.se

Postadress

Gustav Adolfs gata 36
541 45 Skövde