Planet Earth II

Brittisk naturdokumentärserie om vår fantastiska planet och invånarna som bor där. I 6 avsnitt får vi följa med till öar, berg, djungler, öknar, gräsmarker och städer. Zoologen David Attenborough guidar oss genom programmen.

Brittisk naturdokumentärserie om vår fantastiska planet och invånarna som bor där. I 6 avsnitt får vi följa med till öar, berg, djungler, öknar, gräsmarker och städer. Zoologen David Attenborough guidar oss genom programmen där vi får uppleva de mest häpnadsväckande händelser och dramatik på verkligt nära håll med hjälp av BBCs otroligt skickliga dokumentärfilmare.

 

Relaterade resurser

Tema Djur i Världen

Djur är flercelliga, rörliga organismer som äter andra organismer. En del djur har bara ett fåtal celler (97 % av alla djur tillhör denna grupp), och är mycket små. Andra djur (3 % av alla arter) är större, kan springa eller flyga, och ibland till och med kommunicera med, eller skada, oss människor.

Bävern - djurrikets byggmästare

Bortsett från oss människor, förändrar bävrar miljön runt omkring sig betydligt mer än någon annan varelse i naturen. De jobbar nästan dygnet runt med att söka efter mat, bygga hyddor eller dammar. I den här filmen får vi följa en bäverfamilj på nära håll och deras mödosamma resa för att hitta en bra plats att bygga bo och bilda familj.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This