Pino på stranden

I dag åker Pino och hans vänner till stranden. Det är roligt att bada först. Sedan gör man annat. Pino och Pingvinen spelar strandtennis. Pinolina och katten bygger ett sandslott. Det blir gott med glass.

 

Vad kul, en dag på stranden! Pino, Pinolina, Pingvinen, katten och kaninen ger sig ut på en strandutflykt. Det är mycket som ska packas, parasoll, badring,strandtennis set och underlägg. Sen tar de bussen till sitt mål och får en riktigt härlig dag med sol, bad och roliga aktiviteter precis som det ska vara.

Relaterade resurser

Amanda längtar - Sommaren

Det är vår. Men Amanda längtar till sommaren med jordgubbar och värme och bad. Naturbilder från svensk natur i norr och söder.

Pinos dagbok

Serie med animerade filmer baserade på Agneta Norelids, Eva Pils och Kenneth Anderssons böcker för de allra minsta. Följ med den lilla björnen Pino och hans vänner Pinolina, Pingvinen och de andra ut på nya äventyr. Berättare: Jörgen Lantz. Musik: Mija Folkesson.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]diapoolen.se
mediapoolen.se

Share This