Oskars Amerika

En pojke som tvingas vara mer vuxen än han borde, en häst, en båt och drömmen om Amerika. Missa inte denna filmpärlan!!

 

Oskars Amerika

Ibland måste Oskar ta hand om sin mamma istället för tvärtom. Plötsligt en dag säger hon att hon ska på en resa till Amerika och Oskar måste bo hos morfar i en liten by i norra Norge. Morfar är vresig men Oskar får en kompis i Levi, en lite udda figur som aldrig går någonstans utan sin vita ponny. “Oskars Amerika” handlar om att som barn få axla för mycket ansvar, att längta efter frihet och om hur fantasin kan hjälpa en att överleva.

Relaterade resurser

Alltid på en tisdag

Alltid på en tisdag handlar om Sanna 8 år som äntligen blir betrodd med en egen nyckel och tillåts vara hemma själv efter skolan varje tisdag, ett stort steg i hennes liv.  En novellfilm om vänskap, hemligheter och svek.

Gracie

 När femtonåriga Gracies storebror omkommer i en tragisk olycka, slås hennes familjs liv i spillror. Men Gracie bearbetar sin sorg på ett oväntat sätt – hon bestämmer sig för att slåss för en plats i pojkarnas fotbollslag och därmed uppfylla sin brors högsta önskan. 

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This