Nya funktioner

Orientera dig i nya Digital Pedagogik

Karl Malbert, Pedagog & redaktör på Mediapoolen

23 Augusti 2017

I samband med att det nya läsåret drar igång har Digital Pedagogik fräschats upp och förbättrats. Kanske har du redan noterat att den lila färgen har ersatts av en blå nyans? Startsidans utseende har också förändrats så att den är mindre rörig och att du snabbare kommer igång med att söka efter strömmande film och teman.

En efterlängtad nyhet är att du enklare kan hitta relaterat material när du fått en bra sökträff. Om du exempelvis finner en film som passar för din undervisning kan du på filmsidan även klicka på specifika ämnesord för att snabbt söka vidare efter liknande material. Ibland presenteras också filmer eller teman som relaterade resurser.

En annan förändring är att dvd- och cd-skivor inte visas i allmänna sökningar eftersom de allra flesta letar efter strömmande resurser. Men det går fortfarande att söka efter och boka dvd/cd om du i sökningen aktiverar det filtret.

Vi på Mediapoolen hoppas att du gillar nya DP och önskar dig ett trevligt läsår!

Kolla in Karls film med bästa tipsen för dig som använder Digital Pedagogik i ditt arbete.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljning

Direktkontakt
[email protected]
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00

Kundservice

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 8:00-15.00
Lunch 12.00-13.00
[email protected]
mediapoolen.se