My summer in Provence

Paul lever det lugna livet på sin älskade olivodling i ett drömskt vackert Provence. Men lugnet får ett abrupt slut när hans barnbarn oväntat anländer från Paris. Lea, Adrian och deras döva lillebror Theo ska bo hos mormor och morfar över sommaren eftersom föräldrarna just har separerat. Barnen åker på semester i Provence med sin morfar, som de aldrig träffat på grund av ett familjegräl.

 

Paul lever det lugna livet på sin älskade olivodling i ett drömskt vackert Provence. Men lugnet får ett abrupt slut när hans barnbarn oväntat anländer från Paris. Lea, Adrian och deras döva lillebror Theo ska bo hos mormor och morfar över sommaren eftersom föraäldrarna just har separerat. Barnen åker på semester i Provence med sin morfar, som de aldrig träffat på grund av ett familjegräl.

Relaterade resurser

Tema Bon Voyage

I Digital Pedagogik finns temat Bon voyage! i franska och presenterar resurser som kan användas för att förstå och kommunicera när man ska resa till Frankrike eller ett fransktalande land.

Mitt Paris

Vi följer fem tonåringar som bor i Paris under en helt vanlig dag. Hur skiljer sig deras vardag från svenska ungdomars och vilka likheter finns det? Programmen, som är tänkta för högstadiet, ger inblickar i den franska skolan och i de fem huvudpersonernas familjeliv och fritid. 

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This