Jag har också något att berätta!

– Ett filmprojekt om livet, gränser och drömmar.

Mediapoolen kommer att driva ett filmprojekt i Borås under sportlovet 2017 med stöd av Svenska filminstitutet. Målgruppen för projektet är tjejer mellan 12 -16 år som har ett annat modersmål än svenska (men behärskar svenska språket) och vill lära sig hur man jobbar med film. Kursen fokuserar mycket på den egna berättelsen men kunskaperna går lika bra att tillämpa på andra områden och använda i skolan. Inga förkunskap eller teknik krävs. Under kursen får du lära dig hur man bäst berättar en historia med bilder, vad man skall tänka på när man skriver manus, hur man filmar, redigerar och publicerar sina filmer.

NÄR?
Kursdatum har redan passerat!
VAR?
Mediapoolen, Skaraborgsvägen 35E, Borås
LUNCH?
Det bjuder vi på! Glöm inte anmäla ev. allergier eller specialkost i anmälan.

 

 
 

andreas11

Andreas Johansson
Kursledare
När Andreas inte arbetar med marknadsföringen på Mediapoolen så håller han kurser i hur man berättar med rörliga bilder. Han har en bakgrund som frilansande filmskapare och vill gärna höja kunskapen om både praktiskt hantverk kring film men också vilka bilder som gör en fängslande berättelse.

andreas(a)mediapoolen.se

Zarha Safaie
Medie- & redaktionsansvarig
Zahra är Medie- och redaktionsansvarig på Mediapoolen och har hand om all kursverksamhet. Har du frågor om någon befintlig kurs eller önskemål om något som vi saknar är du alltid välkommen att höra dig till henne.

zahra(a)mediapoolen.se

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This