Mi Mundial - Hemmalaget

Titos dröm går i uppfyllelse när han värvas av ett av de bästa ungdomsfotbollslagen i Uruguay. Men allt blir inte lika enkelt som han tänkt sig. Filmen är baserad på före detta proffsspelaren Daniel Baldis roman “Mi Mundial”.

 

 

Det nya livet uppfyller drömmar men innebär en enorm press för 13-åriga Tito samtidigt som relationen med hans far blir infekterad. Filmen är en  vacker påminnelse om vad som är viktigt i livet, och att  vi lär oss av våra motgångar. Till filmen finns en gedigen handledning som hjälper till att reflektera kring relationer, vänskap och laganda. 

Filmen vann 2018 Stockholm filmfestival juniors pris i kategorin årets bästa film, 11-19 år.

 

Relaterade resurser

Resa till Spanien

Ett tema om hur vardagslivet ser ut i Spanien, och hur det skulle vara att som elev resa till Spanien för första gången.

¡HABLA YA!

Säsong 2. Läraren och programledaren Paloma Winneth befinner sig i den spanska staden Segovia där hon tar emot två nya elever, Dorothea och Ali. De ska lösa olika situationer genom att använda spanskan de har lärt sig i skolan. 

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This