Lärlabbet

För lärare, med lärare, av lärare. Tanken med serien är att den ska bidra till reflektion och handlingskraft hos pedagoger kring lärandeprocesser och visa att det ständigt finns möjligheter till yrkesutveckling.

För lärare, med lärare, av lärare.Säsong 4 koncentrerar sig på ämnen som fritidshem, föräldrasamverkan, studie och yrkesvägledning, vägledning för nyanlända och valkompetens. Ämnena avhandlas i nio halvtimmeslånga avsnitt.

Relaterade resurser

Tema Börja skolan

I Digital Pedagogik finns ett kunskapstema om att Börja skolan. Första skoldagen är alltid lite speciell. Spännande, och lite nervöst! Filmen ”Bram med myror i brallorna” handlar om hur det kan vara de där allra första dagarna i skolan. 

Lärlabbet

Lärlabbet är ett inspirerande, fortbildande och yrkesutvecklande tv-program för dig som är lärare. Här möter vi pedagoger i deras klassrum och ledande experter inom pedagogik och didaktik både i Sverige och runtom i världen. Säsong 5.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This