La Vie en Rose

En film baserad på Edith Gassions mytomspunna liv. Hon blev känd under namnet Edith Piaf och i sitt hemland Frankrike som La mome Piaf (Den lilla sparven).

 

La Vie en Rose

Edith Piaf´s liv började som en askungesaga, för att sedan förföljas av tragik och olyckor, men var även kantat av hennes legendariska begåvning. Berättelsen handlar även om staden Paris, om personligheterna och om artisterna, både de välkända och de mindre kända, som förvandlade Paris till ljusets och drömmarnas stad. Det är berättelsen om en sann nationalskatt, om en grande dame och hennes tro, hennes lidande och hennes passion men naturligtvis även om den kärlek, i många fall fördömd, som hon sjöng om.

Relaterade resurser

Musik

Detta tema innehåller tips och ideer inför musikskapande i olika genrer, till exempel visor, ljudkompositioner och låtar.

Les Miserablés

Efter att ha suttit i fängelse i 19 år för att ha stulit bröd, lämnar Valjean fängelset, hungrig på livet. Trots att han blir en förmögen industriman och välgörare, så jagas han fortfarande av polisen för ett brott som begåtts för flera år sedan.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This