Jag är Ingrid

Sjufaldigt Oscarsnominerad och trefaldigt Oscarsbelönad. Ingrid Bergman var en av Hollywoods starkast lysande skådespelerskor och i augusti 2015 skulle hon ha fyllt 100 år. Filmen är ett personligt och fängslande porträtt om en kvinna med obestridlig viljestyrka, stor talang och en för sin tid radikal syn på karriär, moderskap och kärleksliv.

 

Ett personligt och stämningsfullt porträtt om en av våra största skådespelerskor. Världsstjärnan Ingrid Bergman skulle år 2015 ha fyllt 100 år. Efter ett möte mellan regissören Stig Björkman och Ingrids dotter Isabella Rossellini på en filmfestival såddes ett frö om ett filmporträtt om Ingrid.  Genom Isabella fick Stig tillgång till en av filmhistoriens största skådespelerskor, och möjligheten att berätta Ingrid Bergmans historia med hennes egna ord och bilder.

Relaterade resurser

Astrid Lindgren

Ta del av den svenska kulturen genom barnens bästa sagotant. Astrid Lindgren är en av Sveriges mest älskade barnboksförfattare. I det här temat kan ni läsa om hennes liv och verk, och bekanta er med alla sagofigurer.

Mandela - Vägen till frihet

Ett intimt porträtt av den ikon som nyss gick ur tiden, men som alltid kommer att leva kvar. Filmen bygger på Nelson Mandelas självbiografi och är skapad med hans välsignelse.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This