Imse & Vimse

Imse och Vimse är två spindlar. Imse får syn på en söt flugflicka som han gärna vill äta upp. Men hon blir räddad av Vimse för han blir istället lite kär. OBS! Innan Imse och Vimse ligger filmen Elsa och godnattsagorna!! Imse & Vimse börjar 10 minuter in i filmen!

Imse & Vimse – the movie

Fia Fluga, Hubert Humla, Fru Nyckelpiga och Torsten Tusenfoting är några av de färgstarka figurerna som dyker upp i spindlarna Imse och Vimses värld.
Imse är full av upptåg och inte av det speciellt snälla slaget, så Vimse råkar ofta ut för Imses illmarigheter och får reda upp den ena och den andra situationen.  Och bor man  i samma nät är det omöjligt att komma ifrån varandra.

Imse och Vimse filmerna tar upp mycket vardagliga situationer,( ja om man är en spindel) som att stå upp för dem som är svagare, hur man ska behandla sina vänner, samt att det inte lönar sig att vara egoistisk och elak.
I den här filmen ingår avsnitten:

  • Flyg fina fluga, flyg!,
  • Kaffe med dopp
  • Tusen och en byxa
  • Bus och grus
  • Tjuven som nös.

Förskolan

Relaterade resurser

Tema Vänskap

I Digital Pedagogik finns ett proppfullt ämnestema om Vänskap där du får tips om fler filmer, tv- & radioprogram, aktivitetstips m.m.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This