Kompetensutveckling

Häng med till BETT FULLSATT

Välkommen att följa med till världens största IKT-mässa för skolan och på ett skolbesök i London januari 2019. Mediacenter och Mediapoolen arrangerar i år en skolutvecklingsresa tillsammans till BETT och London. Under tidigare resor har många fått idéer, hittat samarbeten, träffat kollegor från både Sverige, Norden och världen samt har inspirerats hur man kan arbeta med IKT på hemmaplan.

Målgruppen för resan är utvecklingsledare, skolledare, skolutvecklare, IKT-pedagoger och IT-avdelningar. På mässan finns det möjlighet att ta del av många intressanta seminarier, se trender och modern teknik samt att se praktiska exempel på hur IKT kan användas i skolar runt om i världen.

Lite kort om resan
Flyget avgår ca 18.00 från Landvetter onsdag den 23:e januari. Vi landar på Stansted Airport och åker gemensamt till centrala London till hotellet i Kensington. Vi räknar med att vi är framme vid hotellet sen kväll i London.

Torsdagen är det mässdag på mässområdet ExCel. Det tar ca 45 minuter att ta sig dit från hotellet och det kan ta längre tid vid rusningstrafik. På kvällen kommer vi att arrangera en träff för reflektion av dagen och tipsa varandra om intressanta saker från mässan. Detta är också en bra kväll för dom som vill gå på musikal eller vidga vyerna på andra sätt i London.  

Fredagen inleds med ett studiebesök på en skola i centrala London. Vi tas emot av skolledningen och vi kommer där att få en presentation av rektorn och sedan en rundvandring på skolan. Skolan har investerat i modern teknik och arbetar mycket med IKT som en del i verksamheten. Av erfarenhet från tidigare resor är dessa studiebesök mycket uppskattade. Efter studiebesöket är det åter dags att besöka mässan på ExCel.

Lördagen är det hemresedag och det är även en bra dag på mässan med mycket mindre folk än på fredagen. Denna dag är också till för att göra London. Håll bara koll på att flyget avgår ca 18.30 från Stansted Airport. Vi landar sedan på Landvetter vid ca 23.00 och åker tillbaka med bussen till Borås och Jönköping.

Hotell
Vi kommer att bo på ett 4-stjärnigt hotell i Kensington som heter Copthorne Tara Hotel London Kensington. Hotellet ligger inte långt från tunnelbanestationen High Street Kensington. Vi har tidigare år bott på detta hotell och det är ett stort hotell med möjlighet till både restaurang, pub och möjlighet att låna mötesrum. Det ingår också en stor frukostbuffé som ni inte kommer att gå hungriga efter.

Registrera dig till BETT 2019

Besöket på mässan är gratis men man behöver registrera sig för att komma in. Du kan förregistrera dig via webbsidan och skriva ut en ”badge” i förväg för att snabbare komma in på mässan. Det finns även information på webbsidan om föreläsningar och seminarium man kan anmäla sig till, men observera att en del kostar att anmäla sig till.
Webbsida & Registrering: https://www.bettshow.com

Bagage att ta med
Vi har bokat flygbiljetter med bagage för incheckning på max 20 kg. Det ingår även att ta med ett handbagage ombord på flyget i kabinen.

Tunnelbana – Oystercard
Du kommer att få ett förladdat Oystercard som gäller för 3 dagar på tunnelbana, buss och pendeltåg. Enligt säljaren så ska vi kunna åka hur mycket vi vill under dessa dagar på tunnelbana och pendeltåg inom zon 1 och 2. Vi får hoppas att det stämmer, annars får man ladda kortet!

Transfer till Stansted Airport lördagen den 26 januari
Vi åker hem från Stansted Airport och för att komma till Stansted åker man tåg ifrån stationen London Liverpool Street. För er som vill åka gemensamt åker vi från hotellet klockan 15.30.

Anmälan och pris
Priset på resan är 7 500 kr och då ingår all transfer, flygbiljetter, boende tre nätter i enkelrum på 4-stjärningt hotell, tunnelbana och studiebesök.

 

Begränsat antal platser, vi fördelar anmälningar enligt principen först till kvarn.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-15.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundservice

Tel 0500-44 54 00
Mån-tors 8:00-16.00
Fre 8:00-15:00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This