Gordon & Paddy

Häng med kommisarie Gordon och hans assistent Paddy när de ger sig ut för att fånga skogens nöttjuv! En mysdeckare för förskolan och F-3!

Gordon & Paddy

Värmen inne på polisstationen är egentligen mer lockande för kommisarie Gordon än att ge sig ut i skogen för att leta efter nöttjuven som härjar. Gordon börjar känna sig lite gammal och föredrar skrivbordsjobb framför tjuvjakt. Så en assistent är vad han skulle behöva! En vacker dag dyker hon upp; musen Paddy! Kvick, snabb och läraktig- den perfekta assistenten! Med en stulen nöt i famnen!
Animerad film baserad på Ulf Nilssons böcker om Kommissarie Gordon och assistenten Paddy. Om du har e-boksabonnemang kan du läsa boken på Digital Pedagogik: https://www.digitalpedagogik.se/ebok/1013946
Om vänskap mellan generationer, utbyte av kunskaper och vikten av att inte dra för snabba slutsatser. Och att det man är rädd för sällan är så farligt som man först trott.

 

Relaterade resurser

Vänskap

I temat Vänskap diskuteras även hur man på bästa vis är en bra kompis och hjälper varandra, bearbetar konflikter tillsammans och reder ut missförstånd.

Kör schysst

Emmy® belönad, animerad serie som lär barnen om respekt, hänsyn eller rättvisa.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This