Goddag Chefsnopp

17-åriga Eva har Tourettes syndrom. I bland kan hennes tics driva henne till vansinne, men oftast är Eva ganska glad. I familjen blir hon accepterad som den hon är. Men när pappan blir arbetslös blir balansen rubbad.

Goddag Chefsnopp

17-åriga Eva har Tourettes syndrom. I bland kan hennes tics driva henne till vansinne, men oftast är Eva ganska glad. I familjen blir hon accepterad som den hon är. Men när pappan blir arbetslös blir balansen rubbad. Tillsammans med sin excentriska farmor och farbror Bernie lanserar Eva allt mer kaotiska planer för att rädda familjens ekonomi. En anarkistisk och varmhjärtad komedi om kärlek, tolerans och den märkliga funktionsnedsättning Tourettes syndrom.

  • Produktionsår: 2011
  • Speltid: 1.24 tim
  • Förlag: Swedish Film
  • Nivå: Grundskola 7-9, Gymnasieskola, Vuxenutbildning
  • Ämne: Moderna språk, Biologi
  • Ämnesord:  Kropp & hälsa, Tyska

Relaterade resurser

Orka : Minna har tvångstankar

Ingen anar att Minna kämpar mot sin rädsla för smuts. Det tvångsmässiga tvättandet styr hennes liv alltmer. Vi träffar psykologen Per Andrén som jobbar inom barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) med att hjälpa barn som lider av tvångssyndrom. Dessutom berättar Oscar, som från nio års ålder varit drabbad av både tvångsyndrom och Tourettes syndrom, om den tuffa kampen att lära sig leva med sina svårigheter och dessutom vända det till något positivt.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This