Fräscha upp kunskaperna eller

Kom igång med din smartboard!

Tillsammans med Johan Nyberg från Mediapoolen bjuder vi in till ett kostnadsfritt webbinarium om hur du kommer igång med din smartboard!

Datum: 2020-08-26

Tid: kl. 15.00 – 16.00

Plats: Zoom (möteslänk mailas ut)

Antal platser är begränsade – först till kvarn!

OBS! Anmälan stängs kl 12.00 den 26/8. Vid senare anmälan, ring 0500-44 54 17.

* För Mediapoolens avtalskunder

 

 

 

Program:

 

Vi kommer kika på saker som:

  • starta upp
  • spara, öppna
  • skriva, sudda och olika pennor
  • bilder
  • få igång elevinteraktion med t.e.x shout it out
  • önskningar och frågor de sista 15 minutrarna

Välkommen!

 

Föreläsare

Johan Nyberg

Johan är lärare i naturvetenskap och engelska för år 4-9 och har arbetat med utbildning, digitalisering och teknik på Mediapoolen i över tio år. Förutom arbetet på Mediapoolen studerar han även systemvetenskap vid högskolan i Borås och ser sig själv som en kreativ och problemlösare med förkärlek för att lära sig nya saker.

 

Digital kompetens och Skolverket

Skolverkets uppdaterade kursplaner gäller från och med 1 juli 2018. De nya skrivningarna ska bidra till att barn och elever utvecklar förståelse för hur digitaliseringen påverkar individen och samhället. De ska stärka elevernas förmåga att använda och förstå digitala system och tjänster, att förhålla sig till medier och information på ett kritiskt och ansvarsfullt sätt. Det handlar också om att stärka förmågan att lösa problem och omsätta idéer i handling på ett kreativt sätt med hjälp av digitala verktyg. Med kompetensträffar och webbinarium vill Mediapoolen ge inspiration till alla er som jobbar ute på skolorna för att nå dessa mål.

Frågor?
Hör av dig.

Om du har frågor angående inspirationsdagen så kan du mejla direkt till programansvarig [email protected] eller slå henne en signal på 0500 44 54 17

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This