Film & Skola

Filmregn över Mediapoolen

Admin, Mediapoolen

23 November 2016

Mycket film har trillat in i Digital Pedagogik under året och det fortsätter med en fantastisk ökning genom nytt samarbete med Swedish film.

Till våren kommer ett 50-tal nya filmer från Swedish film att läsas in i Digital Pedagogik. Det innebär många riktigt bra spelfilmer så som Die Welle (finns enbart som DVD idag), Sonita, Trevligt folk, Mikro & Gasolin, En oväntad vänskap, Krakel spektakel, Den Lille Prinsen och mycket mer.

Dessutom är Mediapoolen precis hemkommen från filmdistributörernas årliga konferens där vi glatt kan konstatera att många av de ämnen som efterfrågats kommer i vårens filmkatalog liksom nyproduktioner av gamla favoriter som blivit lite mossiga.

Det nya samarbetet med Swedish film kommer bredda tillgången av spelfilm i Digital Pedagogik.

Förutom Film och Skolas utbud i Spelfilm plus från  Swedish Film som vi fått tillgång till har vi sedan tidigare samarbeten med följande distributörer och nätverk:

Filmcentrum
Vi erbjuder större delen av Filmcentrums utbud (173 titlar) med utvalda spelfilmer, dokumentärfilmer och kortfilmer från hela världen – både för barn och vuxna.

Filmoteket
Över 1000 utbildnings-, spel-, kort- och dokumentärfilmer inom alla skolämnen och för alla åldrar. Katalogen uppdateras två gånger per år.

Filmnavet
Filmnavet innehåller drygt 200 populära svenskproducerade filmer från MNM, Hamark film och Medix. Katalogen uppdateras två gånger per år.

På Filmtipsbloggen tipsar Linda och Lena om tre nya spelfilmer i Digital Pedagogik som kom in i veckan.

 

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This