FILMTEMA


Månadens filmurval

filmforskolan_badge

JUL 2019

Det är dags att knyta ihop säcken på höstens agendor och låta julstämningen skrida in med glitter, röda tomteluvor och tusen juleljus. December brukar vara fullspäckad med traditioner, fest och glitter. Men det är också ett avslut på någons allra första termin eller kanske den första terminen med betyg. Oavsett ålder så kan vår säck med julfilmer skapa lugna oaser där ni kan sänka ner axlarna och släppa tempot en stund. Här hittar du fakta om julen, drama, komedi och svindlande äventyr. Helt enkelt en samling med riktigt bra filmer. God jul till er alla, från oss på Mediapoolen!

 

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

 FILMNYHET

Turpa kiinni minun haters / Shut up haters

Filmen Turpa kiinni minun haters handlar om 22-åriga Maja som kommer från Pajala i Tornedalen. Maja har flyttat till Stockholm men ett dödsfall inom familjen tar henne tillbaka till hembyn. I Pajala bor hennes syster Sofia som är tillsammans med trubaduren Johan. Efter begravningen ska Sofia och Johan åka på en sommarturné runt Tornedalen, och Maja bestämmer sig för att följa med. Kan användas för att diskutera teman som identitet, minoritetsspråk, att leva i en glesbygd och rötter.

Finns på Digital Pedagogik

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Det vill säga att vi garanterar resurser som är utvalda och kvalitetssäkrade,
presenterat på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
order(a)mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
info(a)mediapoolen.se

Postadress

Gustav Adolfs gata 36
541 45 Skövde