Fantompojken

Leo är 11 år. Han har ett dygn på sig att rädda New York. Polisen Alex skadas av en mystisk figur med vanställt ansikte. På sjukhuset träffar han Leo, en 11-årig pojke som har en magisk förmåga: Han kan lämna sin kropp och flyga vart han vill. Tillsammans med Leo och den oförskräckta journalisten Marie tar han upp jakten på gangstern som hotar staden. Av regissörerna till Oscar-nominerade En katt i Paris.

 

Fantompojken

Leo är 11 år och bor i New York. Han är drabbad av en livshotande sjukdom som tvingar honom att vara inlagd på sjukhuset för behandling. Men i och med sjukdomen har han fått en övernaturlig förmåga att kunna lämna sin kropp och förflytta sig obehindrat flygande genom låsta dörrar och runt hela staden. På sjukhuset träffar han polisen Alex som blivit skadad av en gangster som vill utpressa borgmästaren i staden på 1 miljard dollar och om de inte betalar inom 24 timmar kommer New York att utsättas för ett datavirus som kommer slå ut allt. Tillsammans med den modiga journalisten Mary och polisen Alex kommer Leos förmåga vara det som kan avgöra om de ska hinna ta fast skurken och hans kumpaner innan tiden runnit ut.

Från 7 år

 

 

Relaterade resurser

Den lille prinsen

I historiens mittpunkt står en liten flicka, vars ivrigt påhejandemamma förbereder henne inför vuxenvärlden.En dag träffar den lilla flickan oväntat sin excentriske och godhjärtade granne, en pilot som varit med om många stora äventyr, och planerna förändras. Piloten visar flickan en fantastisk ny värld där allt är möjligt, en värld som han själv upptäckte för länge sedan tack vare en liten prins.

Havets sång

Ben och hans lillasyster Saoirse ger sig ut på en fantastiska resa fylld av myter och magi för att hitta tillbaka till sitt hem i havet. Saoirse är en selkie, en varelse som både är säl och människa. Hon har tappat sin röst och som den sista levande av sin art måste hon sjunga havets sång för att rädda sitt folk från att gå under för alltid.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This