Evas sommarplåster

Evas sommarplåster är en serie program för barn där Eva Funck förklarar och ger tips om vanliga åkommor under sommaren och hur man bäst klarar av dem.

 

Hjälp! Jag har fått en äcklig fästing! Vad gör man då? Eva vet svaren på hur man skyddar sig eller blir av med de flesta sommarplågorna. Allt från hur du behandlar skrubbsår, magsjuka, brännskador eller kliande myggbett. I 9 avsnitt visar Eva hur de här åkommorna uppkommer, hur man behandlar dem samt hur man bäst förebygger problemen. Efter att ha sett serien är du rustad för sommarens mindre trevliga sidor så du kan njuta av sommar, sol och bad istället.

Relaterade resurser

Svenska högtider - Sommar

I Sverige firas många högtider under året. I det här utbildningsklippet går vi igenom några av de högtider som firas under sommaren. Bland annat får vi lära oss om högtider som inte är kristna, som svenska nationaldagen.

Badsmart

En serie om vatten- och isvett för barn och unga. Programledaren Gurgin Bakircioglu badar och simmar i bassäng, hav och sjö. Han träffar barn som tränar livräddning, åker båt med sjöräddningen och tar sig upp ur en isvak. Vi möter barn som har varit med om nödsituationer med lyckliga slut, och barn vars största intresse är aktiviteter i och på vattnet. Medverkande skådespelare: Anna Blomberg och Nadine Kirschon.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This