DIGITAL PEDAGOGIK

NYHETER FRÅN DIN MEDIACENTRAL
Nya Digital Pedagogik

Nya Digital Pedagogik

Nästa termin får Digital Pedagogik en stor uppdatering med E-böcker och nya verktyg. Här samlar vi information om det som är nytt.

läs mer
Gemenskap och surfplattor på dagverksamheten

Gemenskap och surfplattor på dagverksamheten

På morgnarna fylls dagverksamheten på Hellidshemmet i Tidaholm av kaffesugna besökare. Birthe Alber har jobbat här i många år, och numera är hon undersköterska med specialistutbildning i välfärdsteknik.

läs mer

Pedagogiska resurser samlade och granskade

Teman

Under Teman hittar du samlade resurser (film, bok, ljud mm) kring specifika ämnen. Resurserna vänder sig både till elever och lärare och är sammanställda av pedagoger och bibliotekarier i samarbete. De är anpassade och sökbara efter skolornas årskurser, gymnasiet eller grundsärskolan. Vi har drygt 550 olika Teman där samtliga är tydligt kopplade till läroplanens centrala innehåll.

Favoriter

Skapa och namnge egna mappar, där du kan organisera dina favoriter. Det blir tydligt och enkelt att hitta dem igen när du sorterar dem efter eget tycke och smak.

För pedagoger och elever

Anslutna kommuner och skolor skapar enkelt konton genom deras godkända e-postadresser. Att alla elever får egna konton gör att du enkelt kan flippa klassrummet eller veta att eleverna alltid har tillgång till det digitala materialet.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Det vill säga att vi garanterar resurser som är utvalda och kvalitetssäkrade,
presenterat på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
order(a)mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
info(a)mediapoolen.se

Postadress

Gustav Adolfs gata 36
541 45 Skövde

Share This