MEDIAPOOLEN GER

DIGITAL ÄLDREOMSORG
INSPIRATIONSTRÄFF

Mediapoolen bjuder in till en inspirationsträff för dig som arbetar inom äldreomsorgen. Vi visar våra digitala portaler där man kan strömma film, göra quiz och hitta samtalsmaterial. Dessutom visar vi smart teknik som kan underlätta arbetet inom äldreomsorg med ett extra fokus på ljud- och bildlösningar.

Vi bjuder på fika!

När?

Skövde 22/4
Uddevalla 23/4
Borås 24/4

KL: 9:30-12:00

Vad?

Teknikdemo
Digitala tjänster

Hitta till Skövde

Gustav Adolfs gata 36
541 45 Skövde

KARTA

Hitta till Uddevalla

Museigatan 2
451 50 Uddevalla

KARTA

Hitta till Borås

Skaraborgsvägen 35 E
506 30 Borås

KARTA

Teknik för äldreomsorg

Försäljningsavdelningen Mediapoolen 
Mats Hellner-Lestelius, Caroline Sjöman, Anders Danielsson

Vilka tekniska verktyg finns det som svarar mot äldreomsorgens utmaningar? Vår försäljningsavdelning visar prylarna för äldreomsorgens personal. Passa på att ställa alla dina frågor om ljud, bild och andra tekniska behov som finns i er verksamhet. 

Seniorwebben & Seniorportalen

Mediapoolen har idag två plattformar för strömmande innehåll som riktar sig mot äldre. Seniorwebbens innehåll är helt öppet för alla att använda medan Seniorportalen enbart är för dig som arbetar inom äldreomsorg. Seniorportalen kräver inlogg eftersom vi här erbjuder bland annat strömmande film med institutionella rättigheter.

I portalerna hittar du film, quiz, korsord, tidskapslar och annat innehåll, alltid med fokus på svunna tider för att väcka gamla minnen till liv och stimulera till samtal. 

Frågor?
Hör av dig.

Om du har frågor angående inspirationsdagen så kan du mejla direkt till programansvarig [email protected] eller slå henne en signal på 0500 44 54 17

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This