Den lille prinsen

En visuellt vacker film med tänkvärt innehåll. Filmen baseras på den klassiska boken, och den passar utmärkt att läsa, titta på och diskutera tillsammans. Det finns flera djup i filmen som kan leda till diskussioner om etik och existentiella frågor.

 

 

En fin och tänkvärd berättelse med fantastisk animation. En liten flicka förbereds inför vuxenlivet av sin kontrollerande karriäristiska mamma. För att säkerställa en plats på elitskolan flyttar de närmre skolan. Där träffar flickan den excentriske men godhjärtade grannen. Han är pilot, och berättar historien om den lille prinsen för flickan.

Filmen baseras på den klassiska boken, och den passar utmärkt att läsa, titta på och diskutera tillsammans. Det finns flera djup i filmen som kan leda till diskussioner om etik och existentiella frågor.

 

 

 

 

 

Relaterade resurser

Ploey - ett vinteräventyr

Den isländska vintern närmar sig. För strandpiparna har tiden för att flyga söderut kommit. Men Ploey missar avfärden och blir ensam kvar. Han bestämmer sig då för att gå över “islandet”, i hopp om att nå den mytomspunna dal som sägs vara bevarad från kylan. Åk: Förskolan, F-3.

Stora stygga räven

Från skaparna av Oscarsnominerade Victor & Josefine kommer en ny rolig och hjärtlig historia för hela familjen. Landsbygden är inte alltid så lugn och fridfull som man kan tro och djuren på den här gården är särskilt underliga: En räv som tar hand om en hel kycklingfamilj, en kanin som spelar stork och en anka som vill vara jultomten. Åk: Förskolan, F-3.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This