Captain Fantastic

Han är världens bästa pappa, men är det rätt val för alla familjemedlemmar att leva avskilt i Nordamerikas djupa skogar? En stark film om familjeband och annorlunda livsval.

 

Captain Fantastic

Djupt inne i nordvästra USA:s skogar uppfostrar Ben sina barn till att bli intelligenta, starka människor. Redan i unga år kan de utan svårigheter recensera svåra böcker och förklara kvantfysik men hur fungerar det sociala samspelet med andra människor ute i samhället? Är Bens val rätt val för övriga familjemedlemmar? En tragisk händelse tvingar dem att återvända till civilisationen och Ben måste försvara sin annorlunda livsstil inför samhället. Vackra bilder och en annorlunda film som gjord för intressanta diskussioner i klassrummet!

 

Relaterade resurser

Filmtema Mästerskapet

I Digital Pedagogik finns ett filmtema om att vara annorlunda- Mästerskapet!

T.S. Spivets fantastiska resa

T.S. Spivet bor på en farm i Montana tillsammans med sin annorlunda familj. Själv är han en tioårigt geni som en dag får ett oväntat samtal från Smithsons museum i Washington DC. Det blir början på en spännade roadtrip för T.S!

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This