Badsmart

En serie om vatten- och isvett för barn och unga. Programledaren Gurgin Bakircioglu badar och simmar i bassäng, hav och sjö. Han träffar barn som tränar livräddning, åker båt med sjöräddningen och tar sig upp ur en isvak.

Att kunna simma är livsviktigt speciellt nu när sommaren är här och sjöar och hav lockar allt mer. I den här serien får vi information om simning, livräddning och sjövett i största allmänhet. Låt dig inspireras och ha en kul sommar i det härliga vattnet.

Relaterade resurser

Tema Vatten

I Digital Pedagogik finns ett kunskapstema som kikar närmare på hur vatten och olika material uppför sig, vad som sjunker och vad som flyter. Vi undersöker också vattnets olika former, och hur vatten skiftar däremellan.

Bad och sjövett

Det är idag lag på att alla ska lära sig simma i skolan. I femte klass ska alla ha fått så mycket simundervisning att de kan simma 200 meter, varav 50 meter på rygg. Alla ska också veta hur man hanterar en nödsituation i vattnet och veta hur man badar och åker båt på ett säkert sätt.

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundtjänst

Tel 0500-44 54 00
Mån-fre 7:30-16.00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This