AudioEditor

Organisera ljud!
Med AudioEditor kan du skapa radiopoddar, berättelser med musik och ljudeffekter, klippa intervjuer och mycket mer. Fördelarna med AudioEditor jämfört med de flesta andra ljudredigeringsprogram är att det är onlinebaserat så du kan arbeta med samma projekt på olika platser och med olika enheter. Dessutom finns det i verktyget ett musik- och ljudeffektsbibliotek som man enkelt kan använda i projekten.

Inspirationsfilm

Den här berättelsen är skapad i AudioEditor med berättarröst, musik och ljud. Några ljud har jag också hittat på nätet och laddat upp i projektet. 
Visst är det fascinerande att ljudeffekter och musik kan tillföra så mycket information till en inläst berättelse!?

Skapa pod

Du kan spela in ljud och lägga till musik och ljudeffekter. Det går också bra att ladda upp ljud från datorn och använda i projekten. Alla ljud kan flyttas både horisontellt och vertikalt. 
Gå till http://creaza.com och logga in (längst upp till höger på sidan) med Digital pedagogik. Du kan inte logga in med inloggningsfälten utan måste välja ”log in with Digital Pedagogik” under fälten.

Sedan loggar du in som vanligt och kommer genast till Creazas startsida (verktyg). Längst ned på sidan kan du välja att starta upp AudioEditor.

OBS! Om du använder en iPad behöver du installera appen Creaza först. När du startar AudioEditor blir du ombedd att växla till appen Creaza eftersom det inte går att spela in ljud i verktyget om man inte använde appen. Dessutom fungerar inte AudioEditor på en del äldre versioner av iPad om man inte använder appen.

Länk till appen: https://apps.apple.com/app/creaza-cartoonist-edu/id517574464?l=nb#?platform=ipad 

VI ERBJUDER

Innehåll-Inspiration-Framtid

Vi garanterar utvalda och kvalitetssäkrade resurser, presenterade på ett inspirerande sätt, och alltid i en aktuell kontext.

Försäljningen

Tel. 0500-44 54 05
Vardagar 8.00-15.00
[email protected]
mediapoolen.se

Kundservice

Tel 0500-44 54 00
Mån-tors 8:00-16.00
Fre 8:00-15:00
[email protected]
mediapoolen.se

Share This